söndag 26 januari 2014

Nytt pås-kort....

Påskortet som vi lämnade i går till 18-åringen blev mycket uppskattat så idag blev det ett nytt gjort, det ska skickas i nästa vecka med en chokladkaka och en liten present...


Ett "alla hjärtans dags-kort" har det också blivit...


Nu har den sista amaryllisknoppen slagit ut, det var tre knoppar på löken, ska spara den och hoppas den blommar nästa jul!

Usch nu börjar det virvla snö ute, vill inte ha mer... det blir ju så halt.....men vädrets makter går inte att göra något åt!

Ha det så bra, ta hand om er!

Kram, Carin



onsdag 22 januari 2014

Januari 2014 snart slut.....

Tänk, snart är januari snart slut, var har tiden tagit vägen? Har inte skrivit något här sedan innan julen, inget speciellt har hänt, jul, nyår och trettonhelg var jättelugna. 
Nu är allt bortplockat, bara julstjärnorna i köksfönster kvar och de är lika fina och sista knoppen på amaryllisen börjar slå ut.

Eftersom vi har flera födelsedagar i januari har jag tillverkat kort till födelsedagsbarnen, ett av dem är redan skickat och ett ska lämnas på lördag, det blev ett pås-kort, det första jag gjort. Till en kille som fyller 18 år och det är så svårt till just den åldern...

I mars och april ska jag ställa ut kort på biblioteket här i Horred, de frågade mig och det ska bli roligt, det gäller bara att ha ett urval av allt som man kan göra. Här kommer några som är klara.






Det med undulater är ett servettdecupage....

Tulpanernas tid är nu och veckans bukett ser ut så här, i ljus orange. 
På "Skroten" i Skene fann jag ett tulpantyg som blev till två kuddar i soffan.....



Ha det så bra, ta hand om er!
Kram, Carin